Adgangskontrol

Styrer dine brugere

SVG Danmark designer og levere løsninger indenfor adgangskontrol til danske virksomheder og kommuner, samt statslige organisationer.

Igennem vores kundeopgaver og projekter har vi igennem mange år fået tilegnet os en unik viden og kunnen indenfor adgangskontrol, som på mange områder giver os en fordel når det kommer til avancerede komplekse løsninger. Det gør at vi kan spænde bredt på teknikken bag vores løsninger indenfor adgangskontrol og kan levere løsninger på alle niveauer.

Få en uforpligtende samtale med en sikkerhedsekspert

Adgangskontrol til små virksomheder

Til små og mellemstore virksomheder tilbyder vi en løsning fra SmartAir (Ruko Assa Abloy). Ruko SMARTair er effektiv adgangskontrol med MIFARE teknologi - i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, sikkert og smart. SMARTair tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden. Der monteres en SMARTair enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet. Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker, der er godkendt til passage. Det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig. SMARTair adgangskontrol kan anvendes til døre og skabe i samme system. SmartAir er et rigtig godt valg til virksomheden, der ønsker et solidt adgangskontrolsystem, men ikke behøver integration med tredje part, integration af alarmsystem eller kræver avancerede funktioner opsætningsmæssigt.

Adgangskontrol til mellemstore virksomheder

Til mellemstore virksomheder tilbyder vi en løsning fra ARX (Ruko Assa Abloy). ARX er et kombineret adgangskontrol- og tyverialarmsystem som er velegnet til fx virksomheder, kommuner og hospitaler; der er mulighed for integration af mange moduler med fx mødebooking, alarm og kantinekøb. ARX byder på en brugervenlig online løsning, der med lave driftsudgifter hurtigt tjener sig hjem. Medarbejdere i kontorlokaler og institutioner vil opleve brugen af ARX som sikkerhed uden besvær. Ved at holde et kort eller en nøglebrik op foran en kortlæser, får du adgang til bestemte rum, enten hele døgnet eller på bestemte tider af døgnet. Besparelserne hentes ved, at der ikke bruges ressourcer til at skifte låse og få lavet nye nøgler efter indbrud eller indbrudsforsøg. Med ARX bruges der ikke tid på daglig administration af nøgler. ARX er ikke alene sikkerhed og styring, men også vejen til at skabe en intelligent bygning. ARX kan styre: mødebooking alarmsystemer elevatorer belysningen - i takt med at rum opsøges og forlades Endvidere giver ARX mulighed for integration med IP port-telefoni, der gør det muligt at styre adgang fra en lokal telefon.

Adgangskontrol hjælper med

0

Bruger styring

0

Sikkerhed

0

Fleksibilitet

0

Bruger historik

Adgangskontrol til store virksomheder

Til store virksomheder tilbyder vi en løsning fra NOX Systems. NOX er et åbent adgangskontrol- og tyverialarmsystem, der ofte kan integrere med eksisterende systemer såsom videoovervågning; klimakontrol; bygningsstyring; brandalarm, samt integration med 3. parts IT-systemer. Med NOX styres og kontrolleres alle dine sikringssystemer og bygningsinstallationer i et og samme system fra én brugerflade. NOX er en fremtidssikret, driftsøkonomisk og effektiv sikringsløsning der opfylder dine behov. Et brugervenligt og fleksibelt system Et system, der optimerer arbejdsgangene Et miljøvenligt og energibesparende system Et integrerbart system, der er nemt at udvide Et system, der er baseret på en åben platform – du ejer anlægget Et system, der er tryghedsskabende for personale, beboere, brugere mv. Et system, der reducerer driftsomkostninger i forhold til traditionelle sikringssystemer NOX er fleksibelt og modulopbygget. Du betaler kun for de funktioner, du har brug for. Hvert system skræddersys med de funktioner og integrationer du efterspørger. NOX henvender sig til store virksomheder, der har mange adgangsveje hvor en bruger styringen har højere krav en normalt eller hvor sikringsniveauet er højere. NOX tilbyder flere muligheder for adgangskontrol. Heriblandt traditionelle kortlæsere, mobiladgang, ansigtsgenkendelse, venescannere etc. Med NOX indbyggede logikprogrammering kan eksempelvis laves visitationsmoduler, tilstedeværelses-registrering, specialløsninger til handicappede og områdeopdelt styring af alarm. NOX har utallige kombinationsmuligheder - kun din fantasi sætter grænserne.

Spørgsmål Til ITV Sikkerhed?

Send dit spørgsmål om ITV

TOP