Alarmsystem

Sikre dine værdier

SVG Danmark designer og levere alarmsystemsløsninger til danske virksomheder og kommuner, samt statslige organisationer.

Igennem vores kundeopgaver og projekter har vi igennem mange år fået tilegnet os en unik viden og kunnen indenfor alarmsystemer, som på mange områder giver os en fordel når det kommer til avancerede komplekse løsninger. Det gør at vi kan spænde bredt på teknikken bag vores løsninger indenfor alarmsystemer og kan levere løsninger på alle niveauer.

Få en uforpligtende samtale med en sikkerhedsekspert

Tyverialarm til små virksomheder

Til små og mellemstore virksomheder tilbyder vi en tyverialarm godkendt af F&P (forsikring & pension) fra vores leverandør Jablotron. JA-100, som tyverialarmen hedder, er en af de mest solgte tyverialarmer i Danmark, og den har vi igennem længere tid benyttet fast hos vore danske kunder. Tyverialarmen er bygget op som en trådløs konfiguration med alarmcentral enhed med indbygget GSM sender og radiomodul til kommunikation med trådløse detektorer. Som trådløse komponenter kan benyttes PIR (rumfølere); magnet kontakter; betjeningspanel; røg & brand detektor; gas detektor; temperatur detektor; vand detektor; udvendig sirene; glasbruds detektor; mikrobølge detektor m.fl. Tyverialarmen er skalerbar og kan zoneopdeles i en bygning f.eks. med etageopdeling; lejemåls opdeling; skalsikring m.v. Alarmcentralen kan via 4G/3G eller WAN opkobles imod bemandet alarmkontrolcentral til 24/7 overvågning med vagtudkald eller også fungere via alarm via sms og opkald. Tyverialarmen kan sættes op efter kundens ønsker og styres via applikation fra telefon og tablet. JA-100 er det rigtige valg til små og mellemstore virksomheder, der kræver en driftsikker og godkendt alarm. der er fremtidssikret og nem skalerbar. I de fleste tilfælde kræver dit forsikringsselskab en tyverialarm installeret, som en del af deres præmie politik. Det kommer helt an på hvilken type virksomhed, vi opererer medog hvilke værdier man har, lager, o.s.v.

Tyverialarm til mellemstore virksomheder

Tyverialarm til mellemstore virksomheder: I store virksomheder er kravet til tyverialarm normalt højt fra forsikringsselskab og oftest ønskes en integreret løsning, hvor tyverialarmen er kombineret med adgangskontrol. Til denne type opgave har vi to løsningsmodeller, som er vægtet henholdsvis som professionel og ekspert løsning. ARX (Alarm & Adgangskontrol): Som professionel løsning kan vi tilbyde ARX fra Ruko Assa Abloy. Dette produkt er et stærkt valg for den krævende kunde, der ønsker en tyverialarm og adgangskontrol løsning i eét produkt. ARX er bygget op omkring én eller flere centraler, der kan styre trådløse døre såvel som fastkablede døre og alarmpunkter såsom PIR (rum følere), magnet kontakter og andre alarm komponenter. Både tyverialarm og adgangskontrol styres via ARX klient software og kan betjenes lokalt og via fjernopkobling udefra. ARX er nem skalerbar og kan udbygges til meget store installationer.

Alarmsystem hjælper med

0

Værdi sikring

0

Område sikring

0

24/7 Kontrolcentral

0

Vagt udkald

Tyverialarm til store virksomheder

Som ekspert løsning kan vi tilbyde NOX fra NOX Systems i. NOX er et kombineret sikringssystem, der forener adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning samt klima- og bygningsstyring i en og samme platform. NOX er bygget op omkring én eller flere centraler, der via adgangskontrol kan styre trådløse døre såvel som fastkablede døre og samtidig fungere som tyverialarm med mange typer detektorer såsom PIR (rum føler), magnet kontakt, vibrations detektor, glasbruds detektor m.fl. Endvidere kan der opnås integration med andre systemer såsom videoovervågning, brandalarmsystem, ventilationsstyring, lys styring for at nævne nogle. NOX er et åbent system, som enkelt kan integreres med virksomhedens eksisterende IT-systemer, og kan tilpasses kundens behov, ned til mindste detalje. NOX er det rigtige valg for dig, som kræver det andre systemer ikke leverer og det stærkeste produkt på markedet i forhold til integration.

Spørgsmål Til ITV Sikkerhed?

Send dit spørgsmål om ITV

TOP