Videoovervågning

Sikre dit bevismateriale

SVG Danmark designer og levere videoovervågningsløsninger til danske virksomheder og kommuner, samt statslige organisationer i indland og udland.

Igennem vores kundeopgaver og projekter har vi igennem mange år fået tilegnet os en unik viden og kunnen indenfor videoovervågning, som på mange områder giver os en fordel når det kommer til avancerede komplekse løsninger. Det gør at vi kan spænde bredt på teknikken bag vores videoovervågningsløsninger og kan levere løsninger på alle niveauer.

Få en uforpligtende samtale med en sikkerhedsekspert

Fast Videoovervågning

Fast videoovervågning til overvågning af bygninger udvendigt og indvendigt, overvågning af tilkørselsforhold og område, og andre værdier, som er vigtige for virksomheden. Vi tilbyder markedets bedste løsning på videoovervågning, hvor billedekvalitet og driftsikkerhed er et absolut krav. Vores løsning på både hardware og software leverer en brugervenlig løsning, der vil optimere og lette den daglige drift. Vi kan sikre en enkel og hurtig betjening via vores VMS software platform, som gør det nemt at se live billeder, gennemsøge videodata og sikre dette som bevisførelse i forbindelse med en hændelse. Via klientsoftware på computer, tablet eller telefon kan du få fjernadgang til live billeder og optagelser. Du får en ekstra frihed ved, at kunne operere i systemet og agere på en akut hændelse.drift.

Mobil Overvågning

Som en af de få på markedet kan vil tilbyde mobile videoovervågnings løsninger til vores kunder. Gennem vores erfaring i arbejdet med national sikkerhed har vi igennem de sidste 13 år bygget og designet mange mobile løsninger til vores kunder. Med stor viden indenfor elektronik, hardware og software, kan vi levere en gennemtestet og driftsikker mobil videoovervågningsløsning. Vores løsning er bygget op omkring industrielle komponenter og har derfor en lang levetid kontra standardprodukter på markedet. Vi leverer flere forskellige mobile videoovervågningsløsninger tilpasset dit behov, som f.eks. NVR video kuffert løsning med skærm i låget, eller som integreret mobil video løsning i monteringskasse med indbygget batteribackup og 4G/3G router eller som løskomponenter med tilhørende kabler og strømforsyning. Der er ikke grænser for, hvilke mobile videoovervågningsløsninger vi kan konstruere og bygge til dig. Det er kun et spørgsmål om at få lavet det rigtige design og tilpasse teknologien.

Videoovervågning hjælper med

0

Identifikation

0

Bevismateriale

0

Trykhed

0

Overblik

Byrums Overvågning

Vi har siden 2005 beskæftiget os med mobile videoovervågningsløsninger brugt til bl.a. national sikkerhed, byggepladser og specielle events. Ud fra den politiske overbevisning blandt danskerne vil vi aldrig få et overvågningssamfund, som i England. På trods af det har vi samme type problemer i samfundet, som kræver overvågning og indgriben. Vi har skabt vores mobile videoovervågningsløsning til overvågning af byrum. Byrums videoovervågning kan placeres alle steder i bybilledet såsom på bygninger, i handlegader,på store pladser samt på lys master. Byrums overvågning kræver kun 230VAC og har indbygget batteribackup i tilfælde af strømsvigt. Med to faste kameraer og et styrbart kamera, er der intet, der ikke vil blive set eller optaget. Optagelserne lagres i kameraerne og kan transmitteres via 3G/4G til ekstern server. Via klientsoftware på computer, tablet eller telefon kan du få fjernadgang til live billeder og optagelser. Dette giver dig en ekstra frihed ved, at kunne operere i systemet og agere på en akut hændelse.

Spørgsmål Til ITV Sikkerhed?

Send dit spørgsmål om ITV

TOP